Loje-platforme-dhe-gifts-rimekembjes-me-santa-claus-santa-crusader

Lojë platformë dhe Gifts Rimëkëmbjes me Santa Claus Santa Crusader ()

Help Santa Claus hedhur nga platforma në platformë për të mbledhur dhurata.

Kontrollet.

  • : S'envoler.
  • : Crouch.
  • dhe.: Leviz.
  • : Hidhe snowballs.

100% love këtë lojë
Të gjitha lojrat